Wilt u meer informatie of een informatief gesprek, bel of mail dan met ons.

020 346 71 71
info@furore.com

Bas Wencker

'De Medical Intelligence SharePoint-site is een uitwisselingsplatform van het Medical Intelligence Intiatief. '

Inlog

De Medical Intelligence SharePoint-site is een uitwisselingsplatform van het Medical Intelligence Intiatief. Hieren delen UMC Utrecht, LUMC, VUmc en binnenkort meer academische ziekenhuizen kennis in samenwerking met Furore.

Op de SharePoint-site zijn onder andere klinische bouwstenen, DataVault modules, bron analyses en meer te vinden. Wij werken samen om de site te verbeteren en nieuwe waardevolle documenten te generaliseren voor gebruik in deelnemende UMC’s. Ook deelnemer worden? Neem dan contact op met Rob Mulders.

Al deelnemer?

Klik dan hier voor toegang tot de site.

MEDICAL INTELLIGENCE INITIATIEF

De afgelopen jaren zijn veel ziekenhuizen druk bezig geweest met het invoeren van een nieuw, breed toepasbaar ziekenhuisinformatiesysteem. Nu dit proces voor velen bijna is afgerond, is het tijd voor de volgende stap van het informatiseringproces; het omzetten van data naar bruikbare informatie voor verbetering en optimalisatie van bedrijfsvoering, patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. Het Universitair Medisch Centrum Utrecht, het Leids Universitair Medisch Centrum en Furore zijn het initiatief Medical Intelligence gestart om hun kennis op dit gebied te bundelen. Inmiddels zijn alle UMC’s en het NKI/AVL bij het initiatief aangesloten.

Door te werken aan een generieke architectuur is het hergebruiken en uitwisselen van onderdelen mogelijk. Doordat data niet meer voor ieder rapport, dashboard of uitgifte opnieuw ontsloten hoeven te worden, kan dit sneller en tegen lagere kosten. Daarnaast maakt het data-uitwisseling tussen ziekenhuizen mogelijk en zijn gegevens aan elkaar te koppelen. De deelnemende ziekenhuizen en zorginstellingen stellen hun architectuurprincipes aan elkaar beschikbaar op een besloten platform.

Doorzoek onze website